Isnin, 26 September 2011

Herba Maharanicomelkan...gerammm

Bagi pasangan yang sudah berkahwin anak adalah penyeri dan pelengkap dalam rumahtangga. Ada orang senang sgt dapat anak..Tiap-tiap tahun "melekat"...Ada orang susah sikit dapat anak..2-4 tahun baru dapat anak lagi...Ada orang pulak susah sangat nak dapat anak....Lama kahwin..7 tahun, 8 tahun, 15 tahun pon ada...Tu semua rezeki dari Allah...Kite sebagai hambaNya selain sentiasa memohon (doa) untuk dikurniakan zuriat, perlu juga berusaha dan mencari alternatif untuk mendapatkan zuriat. Salah satu alternatif yang boleh kita cuba adalah dengan memakai Premium Beautiful dan memakan pil Herba Maharani.

Herba Maharani

Kombinasi penggunaan Premium Beautiful + Herba Maharani boleh membantu dari segi kesuburan wanita. Ianya merupakan antara rawatan TERMURAH tetapi BERKESAN di pasaran. Bagi yang terlebih mampu rawatan IVF menjadi pilihan. Walaubagaimanapun, terdapat pelbagai faktor yang boleh mengakibatkan masalah kesuburan. Suami dan isteri dinasihatkan agar membuat pemeriksaan doktor terlebih dahulu. Jika disahkan bahawa tiada masalah kesihatan yang menyebabkan ketidaksuburan, jadi anda boleh mencuba set PB + Herba Maharani supaya boleh menambahkan peluang anda untuk mendapatkan cahayamata.Call me :- 019 682 9398 @ 019 774 9219


Apa fungi Herba Maharani? 
Ianya membantu menambahkan darah dan tenaga batin badan. Ia berkesan untuk mengawalatur peredaran haid yang tidak tetap & menangani masalah-masalah wanita seperti kesakitan haid, keputihan, mengecutkan otot rahim selepas bersalin, mengawal rembesan hormon dan sebagainya. Keberkesanannya dapat dirasai selepas makan untuk 2-3 bulan. 

Apa fungsi Premium Beautiful (PB) pula? 
Tanpa kita sedar semasa memakainya PB menstabilkan kedudukan rahim. Rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamil. PB juga melancarkan darah ke seluruh badan & secara tidak langsung ianya membantu menyuburkan. Masalah kegemukan juga akan menyebabkan masalah kesuburan & menyukarkan proses kehamilan, jadi PB sangat membantu untuk menurunkan berat badan.

Lebih baik kita berikhtiar & berusaha dari memikirkan masalah sahaja. Kita hanya berusaha & insyaallah Allah akan membantu kita kerana Allah yg menentukan segala-galanya.