Jumaat, 23 September 2011

Natural Wash - Pencuci PB anda

Salam sume....
 
Mesti kat luar tu ramai yang nak tahu, macam mana cara cucian yang betul bagi Premium Beautiful yang dah dibeli ni? Di sini saya senaraikan cara-cara cucian Premium Beautiful yang betul bagi panduan kita semua. 

Pencuci khusus untuk Premium Beautiful anda

NATURAL WASH

Harga = RM42
Ketahanan: 3 - 4 bulan

Ciri-ciri Natural Wash

  • Diformulasikan daripada ekstrak tumbuhan terpilih dan vitamin-vitamin
  • Premium Beautiful tidak akan mengecut, meregang dan tidak luntur warna
  • Tidak melunturkan warna fabrik
  • Melindungi tangan anda dan selamat digunakan
  • Menghapuskan bakteria & bau
  • Keharuman flora

Cara-cara cucian yang betul:

  1. Dicuci menggunakan tangan tanpa menggunakan mesin basuh.
  2. Tuangkan 1-2 penutup botol Natural Wash ke dalam air dan rendamkan Premium Beautiful ke dalamnya
  3. Bersihkan secara lembut selama 15 minit dengan tangan.
  4. Bilas sekurang-kurangnya 3 kali dengan air bersih. Jangan perah dengan tangan.
  5. Guna tuala kering untuk menyerap air yang terdapat pada Premium Beautiful.
  6. Kemaskan bentuk Premium Beautiful kepada bentuk asal (gantung pada hanger).
  7. Keringkan di tempat yang berangin (Elakkan cahaya matahari).
  8. Jangan seterika Premium Beautiful dan simpan dengan kemas apabila kering.

AMARAN!!

Kegagalan anda mencuci Premium Beautiful mengikut cara betul akan merosakkan struktur fabrik dan keanjalan fabrik. Ianya juga boleh mengakibatkan Premium Beautiful anda tidak akan berfungsi seperti yang sepatutnya.