Selasa, 13 September 2011

Mengapa Kita Perlu Memakai PB..

Salam sume...

Kali ni saya nak story skit kenapa kite perlu ada korset PB ni..Korset PB ni sangat istimewa...Ape yang istimewa
tu?? Ramai yang kata korset ni mahal tapi anda hanya perlu melabur sekali je seumur hidup dan jika dikira semula, pelaburan tu sebenarnye sangat menjimatkan untuk jangka masa yang panjang...

Premium Beautiful Korset sememangnye direkabentuk untuk mengutamakan 70% kesihatan dan 30% kecantikan. Anda PERLU memakai korset PB ni jika anda mengalami masalah berikut :

1) Ada masalah perut buncit yang ketara..org yg kurus pun ade perut buncit...

(FIR dlm PB ni akan membakar lemak lebihan kat perut buncit tu...so perut akan kempis semula)
 
2)Mengalami masalah kegemukan...terlebih lemak skit kat mane2..dah puas berusaha camner nak turunkan berat badan...
 
(FIR yg ade dlm PB ni boleh membakar 900 kalori dlm mase 1 jam..so boleh membakar lemak2 yg terlebih tu)


3) Inginkan cahaya mata tapi sampai sekarang masih belum mampu memilikinya..
 
(FIR dlm PB ni bertindak untuk mengangkat dan membetulkan kedudukan rahim kita..insyallah, akan memudahkan untuk conceive dan tambah kesuburan)


4)Confinement / Dalam pantang
 
 (membetulkan kedudukan rahim, memulihkan sistem peranakan, hilangkan kesan stretch mark, body shaping)

5) Tiap-tiap bulan mesti mengalami 'period pain' yg teruk...
(FIR dlm PB ni akan melancarkan peredaran darah kita dan menstabilkan hormon dlm badan..so no more period pain..)


6) Mengalami sakit belakang bagi..
·  mereka yg sangat kurus
·         bekerja duduk mengadap computer selama 8 jam dan 5 hari kerja
·         wanita yg baru lepas melahirkan anak secara ceaser
·         menyusu badan dengan kedudukan tidak betul(PB mendapat pengiktirafan dari pakar tulang belakang American,Canada & Quebec dan PB mempunyai 7 tetulang yang dapat betulkan semula postur badan)
 

7) Selalu kena migrain yg kronik...
 
(FIR dlm PB ni akan menstabilkan hormon, melancarkan peredaran darah dan membuang toksin dlm badan kita..no more migrain)


8) Malu dengan masalah selulit pada peha...
 
(FIR dlm PB akan membakar lemak2 lebihan pada peha..no more selulit)

9) Mengidap penyakit batu karang atau kencing x puas..ini maklum balas dari rakan saya yg dah pakai PB
 
(FIR dlmPB akan mencairkan batu karang dan ianya akan keluar melalui air kencing)

10)Breast jatuh kerana tak pakai bra yg dapat sokong breast dgn betul/kerana penyusuan badan.
 
 (Design korset akan dapat sokong breast n pejalkan breast, FYI, pemakaian PB tak ganggu penyusuan badan malah menambahkan susu badan)


11) Takut kena breast or servik cancer...cegah sebelum kena...
 
 (FIR dlm PB akan mencegah pembiakan sel2 kanser dlm badan..so boleh elak kanser. Bagi pengidap kanser, FIR akan mencegah pembiakan sel2 kanser baru dan memusnahkan sel2 kanser yg ade dlm bdn-sehingga stage 2  shj)
 
Apa istimewanya PB nih lagi berbanding korset lain?
§  Satu-satunya corset yg dapat anugerah SUPERBRAND.

§  Lifetime Warranty - Sebarang kerosakan akan dibaiki PERCUMA SEUMUR HIDUP!!!
so , terbukti keistimewaannya yang mana anda akan dapat KESIHATAN dan KECANTIKAN dengan hanya memakai  korset premium beautiful ini. Sangat berbaloi jika kita laburkan sedikit wang kita SEKALI seumur hidup untuk tujuan kesihatan kita.
Miliki set premium beautiful korset sekarang
 
Azie : 019 774 9219 @ 019 682 9398
atau