Ahad, 11 September 2011

Why PB is so special...

Apa yg special sangat PB ni berbanding corset lain?

Kenapa PB ni mahal sangat?

Corset lain tu tak sebagus cam PB ker?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tahukah andakenapa corset Premium Beautiful ni so SPECIAL dan agak PRICEY?

Premium Beautiful


Sebenarnya, corset Premium Beautiful terdiri daripada 35 lapisan benang Akwatek & Akwadyne yang disulam dengan batu kristal yang lebih dikenali sebagai BATU TOURMALINE

Mcm mana rupa batu Tourmaline ni?

 

Batu Tourmaline ini adalah sumber semulajadi yang menghasilkan F.I.R (Far Infra Red Rays). Antara kebaikan FIR ini adalah:-

 
  • Mengaktifkan Metabolisma badan
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Detoksifikasi badan
  • Membantu membakar lemak
  • Membantu membersihkan hati dan ginjal
  • Membantu mengatasi masalah susah untuk tidor
  • Menyekatakan tona kulit
  • Membunuh sel-sel tak normal dalam badan (punca kanser)



Cuba kita2 semua bayangkan, badan kita dibaluti oleh batu-batu kristal yang mewah ni..tak ke kita patut rasa bangga dan istimewa. Sebab tu corset ni digelar 
 
"The Luxuriest Corset in Malaysia"..

So, tak nak ke dapatkan satu set untuk diri-sendiri. Intan berlian kita boleh beli untuk kecantikan luaran, tak kan tak nak laburkan sikit wang utk kecantikan dalaman kita pula. Diri sendiri semakin cantik semestinya En Husband pn makin sayang.
 
" Caring is Sharing "
 
Azie : 019 - 682 9398 @ 019 - 774 9219
atau