Jumaat, 30 September 2011

Premium Beautiful Untuk Ibu Yang Menyusukan

Salam semua...

Kali ni saya share tentang kebaikan korset Premium Beautiful untuk ibu-ibu di luar saya yang menyusukan bayi mereka...Tak kisahla anda seorang surirumah @ bekerjaya...

Ramai jugak yang musykil dan bertanya kepada saya pelbagai soalan..antaranya :-

  • Macam mana nak pump susu? Tak susah ke?
  • Tak effect ke pengeluaran susu nanti?
  • Tak susah ke nak breastfeed baby?

Jawapannya ada di bawah ni:-

if nk pam susu pakai Premium Beautiful ni, just longgarkan tali long bra(adjust mcm tali bra tuh), pastu turunkan cup bra...pastu bleh la letak corong pam n pam mcm biasa..


kalo pakai freestyle, kan cangkuk khas yg medela bagi, pakai yg cangkuk A and sangkut kat adjuster long bra td tuh..pastu yg nk kepit tu,kepit kat waist nipper(bengkung)..pastu bleh la freestyle...





Contoh pemasangan pump
 
if pakai manual pam/electrik pam yg kena pegang, pegang je la pam tu..nanti bila dah siap, angkat balik cup bra tu n settled..kemas2, n basuh pam :D
 
Mudahkan...Saya nak share juga kebaikan yang ibu-ibu akan dapat...Jadi x perlu la risau...
 
Antara kebaikan memakai korset Premium Beautiful:-
  • Susu badan tidak akan mengering malahan produksi susu badan menjadi semakin lancar.
  • Anda tidak akan merasai pembekakan susu jika berlaku gap penyusuan kerana cup Premium Beautiful menyeimbangkan pembesaran buah dada dan produksi susu.
  • Payudara anda tidak akan jatuh, malah akan up-lift dgn pemakaian korset ini. Ini berbeza sekali dengan pemakaian bra biasa yang memberi kesan menekan ke bawah yang akan memburukkan keadaan di mana payudara akan jatuh tanpa sedar.
  • Sesiapa yang mengalami payudara yang lembik akan pejal dengan Premium Beautiful.
  • Ciri-ciri long bra Premium Beautiful -’designated specifically for nursing’.
 
Berminat ?
 
Call me : 019 682 9398 @ 019 774 9219
atau